Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 pytania

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania dot. Fify 14

1. Jak można zmienić ustawienia w obronie nie naruszając ustawien w ataku? jakoś się dało

2. Ile trwa jeszcze Fifa world cup i czy oplaca tam się budować druzyne,paczki itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1. Jak można zmienić ustawienia w obronie nie naruszając ustawien w ataku? jakoś się dało

2. Ile trwa jeszcze Fifa world cup i czy oplaca tam się budować druzyne,paczki itp.

1.Nie wiem

2.Miała być usunięta po turnieju,ale ile jeszcze będzie to nie wiem (ja bym nie wydawał )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

1. Chodzi ci po prostu o ustawienia sterowania? I tam triggerami się przesuwało na atak/obrona.

2. Nie opłaca się tam budować drużyn, paczek, bo zagrasz tam może raz na kilkadziesiąt minut, gdyż tam są trainerowcy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Chodzi mi o ustawienia w sensie że na obronie mam np. odbiór na X chcę mieć na Y to to samo co było na X na ataku jest teraz na Y a ja chcę żeby to było tylko w obronie

Opublikowano

Ref.

I jeszcze zadam pytanie, czy w 14 liczy sie praktycznie tylko szybkosc zawodnika tak jak to było w 13? bo widze ze tu tylko szybkość sie liczy

Opublikowano

Ref.

I jeszcze zadam pytanie, czy w 14 liczy sie praktycznie tylko szybkosc zawodnika tak jak to było w 13? bo widze ze tu tylko szybkość sie liczy

1.Chodzi Ci o ustawienia sterowania kontrolera? ( Bo już nie wiem ;x)

Nie liczy się tylko szybkość, najbardziej liczą się umiejętności :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...